370 projecten per jaar
43 jaar ervaring
15900 projecten afgelopen jaren
700 m² showroom
15582 tevreden klanten

Onze expertise, jouw uitstekende bescherming tegen zon en warmte

Stap onze winkel binnen en laat je onderdompelen in de brede waaier aan keuze. Onze mensen informeren je graag en gaan samen met jou op zoek naar het allerbeste product. Zonwering nodig voor het terras, de veranda of voor het interieur? Of nood aan wat raamdecoratie om de warmte en zon buiten te houden?

Wij beperken koste wat het kost de levertermijn en zorgen ervoor dat jouw favoriete item snel bij jou geïnstalleerd kan worden.

Ervaring en kwaliteit

Expertise en vakmanschap Onze ervaren mensen scholen zich bij volgens de nieuwste technieken en specialiseren zich dagelijks verder in zonwering en raamdecoratie.
De nieuwste producten in onze showroom Onze ervaren mensen scholen zich bij volgens de nieuwste technieken en specialiseren zich dagelijks verder in zonwering en raamdecoratie.
Uitstekende service-na-verkoop Aankoop, installatie en klaar? Nee, bij ons reken je op een wettelijke garantie én service-na-verkoop voor het volledige assortiment.
Kwaliteit en uitmuntende afwerking in eigen uitvoering Bij ons vind je enkel de beste merken, mensen én afwerking.
Eigen keuze voor opties, formaat en afwerking Klant is koning. Ga je voor een standaard product of stel je graag zelf je pakket samen? Beide opties zijn mogelijk.
1/6

Eerste contact

Op zoek naar zonwering of raamdecoratie voor jouw woning, winkel of ander gebouw? Geef ons een seintje via 056/51 41 03 of stuur ons een mail met jouw vraag. We maken een afspraak en nodigen je uit in onze showroom in Menen waar we je alle mogelijkheden voorstellen.

Decors et Soleil 2022 1673
2/6

Verzameling van gegevens vóór showroombezoek

Voor je naar de showroom komt, raden we je aan om foto’s en afmetingen te nemen van de ruimte waarvoor je ons wil inschakelen. Weet je niet hoe dit moet? Dan kan je ons ook vragen om een expert bij jou ter plaatse de opmetingen te laten doen. Onze specialist brengt dan ook alle technische aspecten in kaart. Enkel wanneer we de juiste gegevens ter beschikking hebben, kunnen we een gericht voorstel doen in de winkel.

Decors et Soleil 2022 1681
3/6

Bezoek aan onze showroom

Beschik je over alle nodige gegevens of heb je hier wat hulp bij nodig? Breng dan zeker een bezoekje aan onze showroom. We tonen je er alle mogelijke systemen, bedieningsmogelijkheden, stoffen, afwerkingen en opties. Met gericht deskundig advies bieden we je het beste product aan in functie van de technische mogelijkheden van de ruimte volgens de afmetingen en foto’s. We spreken een richtprijs uit. Bij akkoord finaliseren we jouw keuzes en maken een bestelbon op. Deze prijs wordt niet meer veranderd.

Decors et Soleil 2022 1635
4/6

Voorschot en bestelling

Zodra alles gefinaliseerd is en je het voorschot betaalde, plaatsen we de bestelling. Afhankelijk van de levertermijn van onze leveranciers, komt jouw product toe bij ons in het atelier. Onze planningsdienst neemt contact met je op voor een afspraak voor montage.

Decors et Soleil 2022 1677
5/6

Installatie door onze monteurs

Onze monteurs komen bij je langs en installeren jouw product. In 90% van de gevallen kunnen we jouw product monteren op één dag.

Decors et Soleil 2022 1556
6/6

Onderhoud en herstellingen

Op verandazonwering dient er onderhoud te gebeuren. De voorwaarden voor onderhoud worden door onze leveranciers opgelegd. Bij bestelling van jouw product kan je contractueel dit onderhoud vastleggen, waardoor onze deskundigen op tijd en stond bij je langs komen voor onderhoud van de zonwering. Indien je dit liever op afspraak laat uitvoeren, is dit zeker ook mogelijk. Ook voor de herstelling van een product dat je bij ons aankocht, kan je bij ons terecht.

Decors et Soleil 2022 1587

Ons

gedreven team

heeft een passie voor zonwering en raamdecoratie

Onze experts geven gedegen advies, onze monteurs zijn goed uitgerust en onze andere medewerkers zijn van alle nieuwigheden op de hoogte. Bij een bezoek aan de showroom van Sunor is een persoonlijke begeleiding de standaard. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren dat nog steeds zoveel mogelijk zelf uitvoert en enkel de beste service biedt. Daarvoor investeren we in onze eigen onderneming en verzetten we bergen werk.

En als klant voel je dat, want voor jou doen we het.

Decors et Soleil 2022 1673
Pascal coussement
BRUSTOR LOGO TRANSPARANT
Prostor
Luxaflex Windowtransparant Styling PNG
Somfy logo transparent 2022 05 19 090754 lvvl
Louverdrape 8

Officiële verdeler van

toonaangevende merken

Sunor is Gallery dealer voor Luxaflex, exclusief dealer voor Brustor en Prostor, expert dealer voor Somfy én officiële verdeler van Louverdrape en Inside.

Onze showroom

is jouw thuis

Familiale warmte met technische en commerciële kennis: wie een bezoek plant aan onze showroom voelt zich thuis. Dankzij advies van onze experts ter plaatse, leveren we een kwaliteitsvol product af aan de juiste prijs.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht