Zonwering en raamdecoratie
voor binnen en buiten

Familiebedrijf Sunor biedt al meer dan 40 jaar expertise voor ieder die op zoek is naar zonwering of raamdecoratie van uitmuntende kwaliteit. Als officiële dealer van de merken Brustor, Prostor, Luxaflex, Somfy, Louverdrape en Inside, gaan wij op zoek naar het beste product voor jou, waarna onze mensen met veel vakmanschap instaan voor de installatie én het onderhoud ervan bij je thuis.

Pixel

Kwa­li­ta­tie­ve

zon­we­ring en raamdecoratie

Ons gamma is eindeloos en volledig te bezichtigen in onze officiële, uitgeruste Brustor/Prostor showroom. Terras, pergola’s en outdoor, buitenzonwering, binnenzonwering en raamdecoratie. Elk product is zelf samen te stellen volgens kleur, formaat en opties.

Bezoek

onze showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 14u-18u
Woensdag 14u-18u
Donderdag 14u-18u
Vrijdag 14u-18u
Zaterdag 10u-18u
Zondag Gesloten

Op afspraak

De showroom bezoeken buiten de Openingsuren kan via een afspraak.

Ervaring en kwaliteit

Expertise en vakmanschap Onze ervaren mensen scholen zich bij volgens de nieuwste technieken en specialiseren zich dagelijks verder in zonwering en raamdecoratie.
De nieuwste producten in onze showroom Onze ervaren mensen scholen zich bij volgens de nieuwste technieken en specialiseren zich dagelijks verder in zonwering en raamdecoratie.
Uitstekende service-na-verkoop Aankoop, installatie en klaar? Nee, bij ons reken je op een wettelijke garantie én service-na-verkoop voor het volledige assortiment.
Kwaliteit en uitmuntende afwerking in eigen uitvoering Bij ons vind je enkel de beste merken, mensen én afwerking.
Eigen keuze voor opties, formaat en afwerking Klant is koning. Ga je voor een standaard product of stel je graag zelf je pakket samen? Beide opties zijn mogelijk.
BRUSTOR LOGO TRANSPARANT
Prostor
Luxaflex Windowtransparant Styling PNG
Somfy logo transparent 2022 05 19 090754 lvvl
Louverdrape 8

Officiële verdeler van

toonaangevende merken

Sunor is Gallery dealer voor Luxaflex, exclusief dealer voor Brustor en Prostor, expert dealer voor Somfy én officiële verdeler van Louverdrape en Inside.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht