Garanties hangen af van de leverancier en worden afhankelijk van het product bij de factuur toegevoegd.

10 jaar garantie

 • Armen en ellebogen van buitenzonwering

5 jaar garantie

 • Motorisatie van Somfy
 • Doeken (degressieve garantie)
 • Binnenzonwering: de eerste twee jaar volledig gedekt, vanaf het derde jaar enkel garantie op wisselstukken. Werkuren en transport worden aangerekend.

2 jaar garantie

 • Pergola’s
 • Lakwerk

1 jaar garantie

 • Plaatsing en verplaatsing van een installatie

Wil je graag weten of jouw product nog onder garantie valt? Vraag er dan naar in onze winkel of via info@sunor.be

De meeste van onze producten zijn heel gebruiksvriendelijk. Om een optimale werking te garanderen, raden wij ten sterkste aan om het product proper te houden.

 • Een luifelkast moet zeker één keer per jaar schoongemaakt worden.
 • De doeken van screens rekken uit, het kan zijn dat het onderste eindpunt een beetje lager komt te staan. We kunnen dat indien nodig hoger zetten.
 • Bij verandazonwering is het mogelijk om een check-up te laten doen door onze deskundigen.

Kortom, wij vinden een goede service-na-verkoop enorm belangrijk. Leg dus je specifieke vraag rond onderhoud voor en wij bieden gepast advies

Elk product wordt volledig op maat ontwikkeld en is dus afhankelijk van de wensen, kleuren, afwerkingen en opties die toegevoegd worden. Daarop bepalen we de prijs. In onze showroom geven we altijd een raming van het product, waarna we een offerte op maat voorstellen. Indien je een prijsofferte per mail wenst, kunnen we wel de exacte kost van jouw artikel op voorhand berekenen.

Wij zijn een rasecht familiebedrijf en beschikken over een eigen, interne plaatsingsdienst. Alle advies, opvolging, plaatsingen en service-na-verkoop wordt door onze eigen mensen opgevolgd. We komen zelfs bij je langs om de afmetingen te doen, zodat we zeker niet voor verrassingen komen te staan wanneer we jouw product leveren.

Zodra jouw voorschot betaald is, komen onze monteurs bij je langs om jouw artikel volgens de vooropgestelde richtlijnen te monteren en af te werken.

Slechte weersomstandigheden komen vaker voor dan gewild. Maar wat met jouw zonwering indien het veel waait, regent of sneeuwt?

 • Sneeuw: de lamellen van de pergola zet je recht. Zo krijgen de lamellen geen kans om door te buigen.
 • Wind: de screens zet je omhoog, zonneluifels en lamellendaken doe je beter toe. Zo kan wind niet snel inslaan en de zonwering wegblazen.

Sunor is officiële dealer van uiteenlopende en toonaangevende merken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in zonwering en raamdecoratie en zijn daar echt in gespecialiseerd. Bij ons vind je geen andere producten dan de producten die op onze website en in de showroom voorgesteld worden.

Wij werken enkel samen met toonaangevende merken en kennen de sterktes van alle producten en leveranciers in ons gamma. Wij meten bij jou ter plaatse alles op, ook al doe je de plaatsing zelf. Afhankelijk van de technische mogelijkheden, het budget en jouw andere wensen, stellen we steeds een product op maat voor.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht